_

Flexa

FLEXA maakt kindermeubilair dat gemakkelijk omgebouwd kan worden om met het kind mee te groeien. Stel naar eigen wens een bed samen zodat jouw kind en het bed samen opgroeien.

Al meer dan 45 jaar maakt FLEXA kinderen over de hele wereld blij met ons unieke kindermeubilair en interieur, waarbij Deens design wordt gecombineerd met de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Onze collecties bestaan uit innovatieve ontwerpen die gemaakt zijn met duurzame materialen en meegroeien met de veranderende behoeften van kinderen

De collecties zijn allemaal ontworpen om een veilige en stimulerende omgeving voor uw kind te creëren. De strategische aandachtsgebieden Sleep, Play en Study voegen een nieuwe dimensie toe aan het stijlvolle en speelse FLEXA-universum.

De naam FLEXA staat voor de flexibiliteit van hun ontwerpen en producten. FLEXA ontwerpt producten die niet alleen een leven lang meegaan, maar ook de ontwikkeling van kinderen stimuleren tijdens het slapen, spelen en leren.

Het concept van FLEXA draait om flexibel kindermeubilair dat makkelijk omgebouwd kan worden om met het kind mee te groeien. FLEXA is de oorspronkelijke bedenker van dit designconcept, dat een inspiratie is geworden voor de hele branche.

Met name de bedden zijn ontworpen om met kinderen mee te groeien. De bedden hebben een flexibel ontwerp, zodat je het bed gemakkelijk kunt aanpassen aan de behoeften van je kind.