_

Life Time

Mooie meubels van een uitstekende kwaliteit; dat is de basis van de Original collectie van LIFETIME. Met de doorbouwsystemen, geïllustreerde bedfronten en thema accessoires kun je eindeloos variëren en zelf jouw perfecte kinderkamer inrichten. Voor kids van nul tot achttien jaar.

De meubels in de Original collectie zijn bijzonder door de systeembouw. Je kunt van een basisbed vele andere bedcombinaties te maken. Denk aan een hemelbed of een hoogslaper. Zo kan je snel en simpel veranderen van bed en groeit het bed met je kind mee. Aan de hand van de verschillende mogelijkheden in trappetjes, lattenbodems en geïllustreerde fronten combineer je zelf een bed naar jouw smaak.

De Original meubelserie is gemaakt van massief en knoestvrij grenen. Het hout komt uit duurzame bossen uit noord Scandinavië. De producten zijn whitewash (met knoesten) of wit gelakt (zonder knoesten, wat verkleuringen voorkomt). De meubels worden geproduceerd in Denemarken.

Alle meubels uit de Original collectie voldoen aan de strengste veiligheidseisen. De lak en beits zijn op waterbasis en het meubels zijn erg stabiel. Een belangrijk veiligheidsaspect is de uitvalbeveiliging aan de voorkant van de bedden. Deze vierde zijde zorgt ervoor dat je als ouder zelf zonder zorgen kunnen slapen wanneer je kind in een hoogslaper ligt. Want je kind kan niet uit bed vallen!

Naast alle verkrijgbare bedcombinaties zitten op verschillende van deze combinaties ook prachtige en bijzondere thema’s in de collectie, van Piraat en Prinses tot hutbedden.

Combineer de meubels uit deze collectie met de bijpassende accessoires. Denk aan hangtafeltjes, bedlades en kapstokken. Daarnaast kleed je de kamer gezellig en knus aan met decoraties aan de hand van de verschillende thema’s, zoals kussentjes, dekbedovertrekken, hemels, speelgordijntjes, lampjes etc.