FavoriteLoadingToevoegen aan mijn favorieten

My Hangout, mijn eigen chillplek!

Fabrikant: Lifetime

Materiaal: Massief grenenhout

Kleur: Whitewash of Wit gelakt

Kom je spelen op mijn gezellige speelzolder?

Wie wil dat nou niet: een eigen gezellige speelhut boven je bed? Voor elke stoere jongen of meisje die van avonturieren houdt is het avonturenbed MY HANGOUT ‘the place to be’! De ideale plek om te slapen, te spelen én plezier te maken. Via het kleine binnentrappetje klim je omhoog naar de ‘Speelhangout’ op de eerste etage, waar je met je vriendjes kan gamen en met je vriendinnetjes kan giebelen. Uitgespeeld? Dan ben je via de trap aan de zijkant zo weer beneden.

Van peuterbed…

Het Avonturenbed My Hangout is al vanaf jongs af aan ‘the place to be’! Het onderste bed van My Hangout is een normaal LIFETIME Original basisbed van 90x200cm. Je maakt van het grote bed eenvoudig een peuterbed, door het multifunctionele vouwmatrasje en de bedverkleiner achterin het bed te plaatsen. Zo ontstaat een kleiner bed met leuk speelplankje aan het voeteneind, al geschikt voor de jongste kinderen vanaf 1,5 à 2 jaar oud.

… naar grote-mensen-bed

Is je kind toe aan een groot bed, sluit dan met de bedverkleiner het trapgat bovenin af, leg het vouwmatrasje boven uit en voilà: de bovenverdieping is omgetoverd tot een heuse speelhangout! Of tot extra slaapplaats voor een logeetje. Je bereikt de speelhangout met een extra buitentrap (optioneel). En wordt het speelhuisje te ‘kinds’, dan gaat het dak eraf en bouw je het bed om tot stapelbed. Je plaatst het speelhuisje eenvoudig losstaand als speelplek.

Het onderste bed blijft altijd het basisbed van LIFETIME, waarmee je iedere opstelling kan creëren. Het bed groeit dus, zoals alle LIFETIME bedden, mee met je kind naarmate hij of zij ouder wordt. Zo bespaar je dus dubbele aanschafkosten voor bed, matras, dekbed. Je bent met ‘My Hangout’ in één keer klaar voor vele kinderjaren slaap- en speelplezier!

Specificaties

Ombouwmogelijkheden

Ombouwmogelijkheden

 

Mogelijkheden

 

Afmetingen

Afmetingen van bedden en kasten

 

 

Kleuren

Kleuren

 

 

 

Handgrepen

Handgrepen

 

 

 

Deel deze pagina met je vrienden en familie

Ik wens meer informatie over deze kamer:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht